Ik heb de geldopname ingesteld, waarom heb ik mijn geld niet ontvangen?

Als je opnamegegevens hebt toegevoegd maar het geld niet ontvangt, kunnen er een aantal redenen zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben voor elk probleem een oplossing. Bekijk de onderstaande lijst en lees de vragen door om te zien welke situatie mogelijk van toepassing is op jouw account.

Verschil tussen de naam die voor de persoonlijke en bankgegevens wordt vermeld.

• Heb ik mijn persoonlijke gegevens ingevoerd met de bankgegevens van iemand anders?
  • Staat mijn naam anders op mijn identiteitsbewijs dan op mijn bankafschrift?
  • Heb ik ergens een bijnaam ingevoerd in plaats van mijn officiële naam?
  • Heb ik documenten meerdere keren ingevoerd en krijg ik nog steeds een foutmelding?

Als je denkt dat deze situatie op jou van toepassing is, raadpleeg dan dit artikel voor meer informatie.

Documenten moeten worden geüpload zodat onze betalingspartner deze kan verifiëren.

• Is het meer dan 5 werkdagen geleden dat je geldopname is ingesteld?
  • Wordt er een banner weergegeven in je GoFundMe-account waarin je om aanvullende verificatie wordt gevraagd?
  • Heb je al geld ontvangen, maar is de geldopname gestopt?

Als je denkt dat deze situatie op jou van toepassing is, raadpleeg dan dit artikel voor meer informatie.

Er zijn onjuiste bankgegevens ingevoerd.

• Heb je een e-mail ontvangen met de melding dat er een geldopname heeft plaatsgevonden die nooit is aangekomen?
  • Krijg je de vraag om je bankrekeninggegevens bij te werken binnen je GoFundMe-account?

Deze situatie kan worden opgelost door deze stappen te volgen:

1. Log in op je GoFundMe-account
  2. Selecteer de inzamelingsactie die je wilt beheren
  3. Selecteer de knop 'Geld opnemen' in je dashboard bovenaan
  4. Selecteer 'Overzicht van geldopname bekijken'
  5. Selecteer het potloodje rechts van 'Bankgegevens'
  6. Voeg je nieuwe bankgegevens toe en selecteer 'Verbinden'
  7. Tot slot selecteer je Bevestigen om de wijziging door te voeren

Een geldopname is verzonden met de juiste bankrekeninggegevens, maar is niet aangekomen.

• Is het meer dan 5 werkdagen geleden dat de geldopname is verzonden en heb je geen aanvullende meldingen ontvangen over een verificatieprobleem?

Als je denkt dat deze situatie op jou van toepassing is, raadpleeg dan dit artikel voor meer informatie.

Je rekening wordt gecontroleerd door ons Trust & Safety Team.

• Heb je een e-mail ontvangen met de titel 'Belangrijk bericht van GoFundMe' of 'Dringend bericht van GoFundMe'?
  • Is er een aspect van je inzamelingsactie dat in strijd is met onze Servicevoorwaarden ?

Als je denkt dat deze situatie op jou van toepassing is, raadpleeg dan dit artikel voor meer informatie.