Opnamefrequentie

Zodra je je opnamegegevens hebt ingevoerd, wordt je GoFundMe-account automatisch ingesteld om dagelijks geld over te maken. Als je wilt, kun je deze frequentie echter wijzigen. Voor sommige accounts is dagelijks overschrijven de enige mogelijkheid, dus als de onderstaande stappen niet aansluiten bij jouw GoFundMe-account, kun je geen alternatieve opnamefrequentie selecteren.

In verband met wetten en voorschriften kan onze betalingsverwerker je geld slechts beperkte tijd vasthouden.  Daarom worden donaties na het instellen van geldopnamen automatisch dagelijks overgemaakt en kan dit niet worden stopgezet.  In sommige gevallen kun je de frequentie echter wijzigen in wekelijkse of maandelijkse geldopnamen aan de hand van de onderstaande stappen.

Je kunt de frequentie wijzigen door deze stappen te volgen. Log hiervoor eerst in op je account en klik in de inzamelingsactie op 'Beheren':

1. Klik op het pictogram voor 'Geld opnemen'
  2. Selecteer 'Overzicht opnamen weergeven'
  3. Klik op het potloodje rechts van 'Automatische geldopname'
  4. Kies de gewenste opnamefrequentie

Wekelijkse geldopnamen worden geactiveerd op maandag en maandelijkse geldopnamen worden geactiveerd op de eerste dag van de maand.  Gemiddeld ontvang je het geld binnen 2-5 werkdagen nadat het is overgemaakt. Je ontvangt alle donaties die geverifieerd zijn op het moment dat de geldopname wordt verstuurd. Houd er echter rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat donaties geverifieerd worden.

De eerste overboeking wordt altijd verzonden op de dag nadat je je geldopnamegegevens hebt ingevoerd, tenzij je de frequentie wijzigt bij het instellen van de geldopnamen. Na de eerste overboeking worden alle overboekingen verzonden in overeenstemming met de door jou gekozen frequentie wanneer er donaties ontvangen en geverifieerd zijn.