Publiceren op Facebook

Als je je GoFundMe-inzamelingsactie op Facebook wilt delen, kun je in je GoFundMe-account op 'Delen' klikken en de Facebook-optie kiezen of deze stappen volgen:

1. Log in op je Facebook-account
  2. Klik op het tekstvak met de tekst 'Wat ben je aan het doen?'
  3. Typ je bericht in het vak en vergeet niet de link naar je inzamelingsactie op te nemen. Je kunt foto's of video's toevoegen via de 'Toevoegen aan je bericht'-knoppen
  4. Klik op 'Plaatsen'

Neem bij het opstellen van je bericht niet alleen de link naar je inzamelingsactie op, maar ook een korte beschrijving van je doel. Controleer ook of de privacy-optie ingesteld is zoals je wilt. De optie 'Openbaar' of 'Vrienden' maakt je bericht voor zo veel mogelijk mensen zichtbaar.