Publiceren op Twitter

Als je je GoFundMe-inzamelingsactie op Twitter wilt delen, kun je in je GoFundMe-account op 'Delen' klikken en de Twitter-optie kiezen of deze stappen volgen:

1. Log in op je Twitter-account
  2. Typ je tweet (maximaal 280 tekens, vergeet niet de link van je inzamelingsactie op te nemen) in het vak boven aan je tijdlijn
  3. Klik op de knop 'Tweeten' om je tweet te publiceren

Tweets zijn kort, maar je kunt wel maximaal 4 foto's, een gif of een video in je tweet opnemen. Je kunt de link naar je inzamelingsactie ook toevoegen aan je Twitter-bio door je Twitter-profiel te bewerken, zodat je volgers de link gemakkelijk kunnen vinden.