Vraag een terugbetaling aan

Elke keer dat je doneert, maak je voor iemand de wereld een betere plek. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om jouw vrijgevigheid te beschermen—door je donatie te beschermen. Als je donateur bent en een terugbetaling wilt voor een donatie of fooi, of denkt dat er een ongeautoriseerde betaling is gedaan, kan ons team je helpen.

Klik op 'Vraag om hulp' als je wilt dat we een donatie of fooi terugbetalen die je onlangs aan een inzamelingsactie hebt gedaan.

Als je meer wilt weten over hoe GoFundMe je donaties beschermt, kun je hier meer te weten komen over onze GoFundMe Donatiegarantie.