Je wachtwoord wijzigen

Als je problemen blijft ondervinden met inloggen nadat je je wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, kun je dit artikel over accountbeveiliging raadplegen.

Je GoFundMe-wachtwoord opnieuw instellen

1. Volg deze link
  2. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je GoFundMe-account in te stellen en klik op 'Wachtwoord opnieuw aanvragen'
  3. Klik in de e-mail die je ontvangt op 'Wachtwoord wijzigen'. Je wordt doorgeleid naar een scherm waar je je nieuwe wachtwoord kunt invoeren om de wijziging te bevestigen.

Als je problemen hebt met het ontvangen van de e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen, kun je contact opnemen met ons team door te klikken op 'Neem contact met ons op'.