Accountbeveiliging

Als je een verdacht bericht over je GoFundMe-actie hebt ontvangen, reageer dan niet. Stuur het door naar abuse@gofundme.com, neem rechtstreeks contact op met ons team door op de onderstaande knop 'Vraag om hulp' te klikken en stel je GoFundMe-wachtwoord opnieuw in.

Dit zijn onze belangrijkste aanbevelingen voor het beveiligen van je account en je persoonlijke gegevens: