Teaminzamelingsacties

Twee (of drie of vier) mensen die mee kunnen denken, zijn altijd beter dan één! Inzamelingsacties voor teams zijn er niet alleen voor sportteams of clubs. Elke GoFundMe-organisator kan vrienden en familie betrekken om geld in te zamelen voor hun doel. Of het nu gaat om een inzameling voor daklozen of een vriend(in) die dringend hulp nodig heeft, teamacties kunnen je helpen de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

Als je bijvoorbeeld een inzamelingsactie ter nagedachtenis van een overleden familielid of vriend(in) wilt starten en je wat hulp nodig hebt, kun je met teamleden verantwoordelijkheden verdelen, zoals het plaatsen van updates en het sturen van bedankjes. En uiteraard is het belangrijk dat je team je emotioneel kan ondersteunen terwijl jij de beste manier probeert te vinden om een dierbare te helpen.

Maar ook als je lid bent van een club of een sportteam en samen geld wilt inzamelen, kan een inzamelingsactie voor teams een goede manier zijn om voor elk lid te kunnen zien hoeveel donaties ze hebben ingezameld. Elke persoon in je team kan zelfs persoonlijk donateurs bedanken die namens hen hebben bijgedragen.

Bij teamacties kan de GoFundMe-organisator:

• Een teamlid toevoegen of verwijderen
  • Een bericht naar je team sturen
  • Aangeven hoeveel een teamlid heeft ingezameld voor je inzamelingsactie
  • Je teamgenoten eraan herinneren om je inzamelingsactie te delen
  • Een teamfoto publiceren
  • Een teamnaam bedenken

Teamleden kunnen:

• Updates posten op de inzamelingsactie met hun eigen naam
  • Donateurs namens hen bedanken
  • Berichten naar het team sturen
  • Bekijken hoeveel ze hebben ingezameld voor de inzamelingsactie

Opmerking: teamleden hebben geen toegang tot geldopnamegegevens en kunnen de inzamelingsactie niet bewerken.

Teamleden toevoegen

1. Log in op je GoFundMe-account en selecteer de juiste inzamelingsactie
  2. Selecteer het tabblad 'Team' op je dashboard
  3. Klik op de groene knop met de tekst: 'Teamleden toevoegen'

Let op: accounts van vertegenwoordigers van goede doelen kunnen op dit moment geen teamacties aanmaken.

Bekijk hier succesvolle teams ter inspiratie